RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Стало відомо про загибель в бою на Донбасі бійця "Правого сектора": опублікованi фото

На окупованому Донбасі в результаті зіткнення з бойовиками загинув боєць українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС) з позивним "Крава".

Про це повідомляють на сторінці 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС в Facebook.

Зазначається, що "Крава" загинув під час виконання бойового завдання, зіткнувшись з ворожою ДРГ.

Боєць воював у розвідувальної роти 95-ї бригади, брав участь у боях за Донецький аеропорт, був удостоєний звання Героя України.

Він був поранений і 8 днів провів у комі. Але після того, як його контракт з ВСУ закінчився, "Крава" продовжив воювати в складі ДУК ПС. У штурмової роти ДУК ПС його називають "вишколеним воїном, який віддав усього себе захисту країни", і публікують фото загиблого.

Фото зі сторінки 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС у Facebook

У соцмережі висловлюють співчуття у зв'язку із загибеллю бійця.

"Ми втрачаємо наших чоловіків, як кров з вен. Наших кращих чоловіків. Царство небесне воїну... І будь проклята Росія на вічні часи", "Боже, яке обличчя знайоме, невже це той хлопець, що був у нас на волонтерському посаді? Як його ім'я, звідки він, так по позывному не можу дізнатися", "Коли ж це закінчиться і скільки ще кращим піде?" — пишуть користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в червні на Донбасі загинув оперний співак Василь Сліпак, який воював добровольцем "Правого сектора".