RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Науковці НААН долучилися до збору коштів на дрони-камікадзе для ЗСУ

Науковці Національної аграрної академії наук України на чолі з президентом НААН долучилися до роботи Благодійного фонду "Батальйон Волонтер": разом вони збирали кошти на сучасні високоточні FPV дрони-камікадзе. Така зброя сильно підтримає наших воїнів на передовій.

Про це повідомили на сторінці БФ "Батальйон Волонтер" у Facebook.

"Дякуємо академії НААН за те, що не тільки розвивають аграрну науку України під час війни, а і допомагають захисникам знищувати ворога", – подякували у фонді.

До допомоги БФ "Батальйон Волонтер" безпосередньо долучився президент академії НААН Ярослав Гадзало.

Вже незабаром, після закриття збору, ця зброя вирушить до наших захисників.

"Допомога на дрони-камікадзе, які мінусують ворожі цілі на території держави агресора – безцінно. Ще раз висловлюємо подяку Ярославу Гадзало, президенту академії НААН та науковцям за принципову патріотичну позицію та надану чисельну та систематичну благодійну допомогу під час російсько-української війни", – зазначили у фонді.

Такі безпілотники активно використовуються під час війни росії проти України. У навчених руках FPV дрони-камікадзе є високоточною зброєю, яка здатна уражати техніку і знищувати особовий склад ворога.

Раніше Роман Бочкала – військовий журналіст, волонтер і координатор ВГО "Стоп корупції" – оголосив про успішне завершення збору коштів для допомоги Збройним Силам. Було зібрано 900 тисяч грн. За ці кошти придбані чотири автомобілі для потреб ЗСУ. Автомобілі будуть передані 30-й окремій механізованій бригаді, Спеціальній оперативній групі (ССО), загону "Омега" та 140-му батальйону Територіальної оборони.