RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Савченко прокоментувала дані про її "витівку" в зоні АТО: в мережі кепкують

Народний депутат Надія Савченко спростувала інформацію, що з'явилася раніше, про те, що вона нібито намагалася перетнути лінію розмежування у зоні АТО, щоб зустрітися з ватажком бойовиків ДНР Олександром Захарченко.

В ефірі одного з українських телеканалів вона зазначила, що вже півтора місяця не була в зоні АТО.

Савченко підкреслила, що останнім часом у неї багато закордонних поїздок і вона навіть не встигає брати участь у роботі парламенту. Нардеп назвала вигадками журналіста заяву про її намагання потрапити до бойовиків.

За словами Савченко, вона багато разів була в "сірій зоні", але спроби поїхати на ту сторону і поговорити з Захарченко у неї не було.

"Такі домовленості, переговори йдуть постійно, але зустрічі не відбуваються, тому, коли буде зустріч - ми про це скажемо", - сказала нардеп.

"Надя, ти вже спалилась. Люди все зрозуміли. Тобі б вгамуватись, але ні - ти палишся все більше. Справа твоя, але тема тухла і кінець буде сумним", - прокоментував на своїй сторінці у Facebook слова Савченко блогер Руслан Благой.

"А якщо її знову візьмуть у заручники... не, не реально, ех", "Хто вона така з ким вести переговори?", "А чого в Москві не зустрілися?", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Олексій Мацука повідомив, що Савченко намагалася перетнути лінію розмежування у зоні АТО кілька тижнів тому.