RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​У США підняли на сміх сенсаційну заяву про амбіції Саакашвілі

Експерт Інституту вивчення війни і миру Колумбійського університету в Нью-Йорку, відомий спеціаліст по грузинській політиці Лінкольн Мітчелл прокоментував гучну заяву про амбіції екс-президента Грузії, нинішнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, зроблену його дружиною Сандрою Рулофс.

Свою думку про амбіції Саакашвілі Мітчелл висловив в інтерв'ю "Апострофу".

Заяву дружини Саакашвілі американець назвав дивною. Він зазначив, що Саакашвілі будь-якого, хто з ним не згоден, називає корумпованим або проросійськи налаштованим, при цьому не пред'являючи доказів.

Мітчелл заявив, що Західу все одно, куди призначать Саакашвілі. За його словами, на Заході стали розуміти, що сталося в Грузії, коли Саакашвілі був там президентом, і це зашкодило його репутації.

Також американський експерт назвав "казкарством" заяви Саакашвілі про те, що Захід хоче корупції в Україні. Він зазначив, що ЄС і США витратили на боротьбу з українською корупцією мільярди доларів. Слова про те, що Захід разом з олигархами з РФ розколюють Україну, Мітчелл Саакашвілі назвав спробою пояснити його недостатню успішність в Україні.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофу": Лінкольн Мітчелл: Україна і Грузія стали інструментами Саакашвілі.