RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Телеканал звільнив відомого українського ведучого, який облив гостя водою: опубліковано відео інциденту

Телеканал NewsOne звільнив ведучого Миколу Вересня після того, як він у прямому ефірі облив водою політолога Олександра Семченка.

Про це повідомив власник каналу, народний депутат від Опозиційного блоку Євген Мураєв.

"Усі учасники показали себе нестриманим і погано вихованими людьми, далекими від розуміння діалогу. Менеджмент каналу прийняв рішення припинити контракт з ведучим, а гостей, які опустилися до істерики, в ефір тимчасово запрошувати не будуть", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, вчора, 3 серпня, в ефірі програми "Люди Вересня" на телеканалі NewsOne її ведучий Микола Вересень хлюпнув водою у обличчя політологу Олександру Семченку та запропонував тому залишити студію. До цього політолог кричав і не давав задати йому питання.

Після інциденту Семченко продовжив кричати, а також обзивав ведучого нецензурними словами.

"Я облив водою доктора політичних наук Олександра Семченка, оскільки мені треба було перервати монолог, який тривав понад 10 хвилин. Програма, яку я вів, просто була на межі зриву і зникнення з ефіру. Людина просто говорила, говорила і говорила... слова, які мені, та й багатьом українцям, не подобалися, про те, що росіяни не нападали, Крим російський, що винувата Україна, а не сепаратисти. Для того, щоб все це вгамувати я вилив воду, щоб людину заспокоїти", - пояснив пізніше свій вчинок Вересень.

Нагадаємо, раніше користувачів соцмереж обурила участь співробітників телеканалу NewsOne в передачі одного з головних російських пропагандистів Дмитра Кисельова.