RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Україна впевнено обіграла Сербію

Збірна України святкувала перемогу в товариському матчі з командою Сербії. У непростій зустрічі українці зуміли забити два м'ячі, при цьому зберігши свої ворота "на замку".

Стартові склади команд на матч не стали великим сюрпризом. Як в одній, так і в іншій команді на поле вийшли футболісти найближчого резерву, в той час як лідери своїх збірних залишилися в запасі або зовсім не були викликані на гру.

Стартовий відрізок зустрічі виявився не занадто вдалим для господарів поля, але з часом українці вирівняли гру, а під завісу першого тайму змогли відкрити рахунок. Євген Шахов виявився спритнішим за всіх у штрафному сербів і проштовхнув м'яч у сітку. У другому таймі гол на свій рахунок записав Андрій Ярмоленко, реалізувавши пенальті, який сам і заробив.

"Апостроф" проводив онлайн-трансляцію матчу.

Україна - Сербія 2:0

Голи: Шахов, 38, Ярмоленко, 87 (з пенальті)

Україна: Бойко, Бутко, Ордець, Кривцов, Федецький — Малишев — Караваєв (Петряк, 46), Сидорчук (Ротань, 46), Шахов (Зінченко, 77), Циганков (Ярмоленко, 65) — Зозуля (Бесєдін, 62)

Сербія: Райкович (Йованович, 46) — Игньовски (Іванович, 77), С. Мітровіч, Д. Тошич (Максимович, 83) — Младенович, Гудель, Радоя, Катай (Мітровіч, 69), З. Тошич (Маркович, 46) — Павлович (Пешич, 46)

Попередження: Зозуля, Ротань — Іванович