RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Прихильник політики Путіна: український боєць хоче змінити громадянство на російське

Український боєць змішаного стилю Микита Крилов заявив, що підтримує політику президента РФ Володимира Путіна і замислюється про те, щоб прийняти російське громадянство.

"Росія розвивається в міжнародних відносинах. Багато моїх друзів протягом тривалого часу перебувають у країні і, мені здається, вони стали жити краще. У багатьох моментах Путін веде правильну політику. Навіть, судячи з того, як розвивається спорт. Якщо подивитися на чемпіонати з самбо, то Росія не залишає шанси нікому", - сказав Крилов в інтерв'ю Sports.ru.

При цьому боєць не знайшов відповіді на питання про те, чому 20 мільйонів чоловік в Росії живе за межею бідності: "Я не знаю, що сказати".

Також Крилов висловив думку, що російських регулярних військ в Україні немає: "Можливо, добровольці. Регулярні війська? Ні. Думаю, якби була присутня регулярна російська армія, все пішло б набагато швидше. Українські війська їй в підметки не годяться".

"Російське громадянство? Такі думки з'являються все частіше, але поки мало вільного часу. Хоча навіть без паспорта вважаю себе росіянином, при цьому ніколи не замислювався, чи є різниця між росіянином і українцем. Ось у батьків написано, що українці, але ж вони народилися в СРСР", - сказав Крилов.

Відзначимо, що Крилов є уродженцем міста Красний Луч у Луганській області. У змішаних єдиноборствах боєць провів 26 поєдинків, в яких здобув 21 перемогу при 5 поразках.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вихованець "Динамо" прокоментував рішення прийняти російське громадянство.