RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Світоліна знову обіграла першу ракетку світу

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна вдруге поспіль обіграла першу ракетку світу Анжелік Кербер і вийшла в півфінал на турнірі в Брісбені, Австралія.

Світоліна виграла перший сет, Кербер взяла другий, після чого українка зуміла дотиснути суперницю. За рахунку 3:3 в третій партії Світоліна взяла спершу свою подачу, а потім в напруженому геймі виграла на "більше-менше" на подачі суперниці. Після цього українці залишалося виграти лише один гейм, з чим вона успішно і впоралася. Підсумковий рахунок - 6:4, 3:6, 6:3.

"Я просто намагалася сфокусуватися на своїй грі, битися за кожен м'яч, тому що Анжелік грає дуже добре і у неї є впевненість у собі після результатів минулого року. Завжди приємно добре починати рік", - зазначила Світоліна після перемоги.

Для Світоліной ця перемога стала другою поспіль над Кербер. У жовтні минулого року українка обіграла першу ракетку світу на турнірі в Пекіні. Також у минулому році, нагадаємо, Світоліна перемагала Серену Вільямс, коли та була №1 жіночого тенісу.

У півфіналі турніру в Брісбені українка зустрінеться з чеською тенісисткою Кароліною Плішковою, яка є шостою ракеткою світу.

Нагадаємо, в попередньому раунді Світоліна пройшла американку Шелбі Роджерс.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що в понеділок Світоліна встановить новий рекорд України в рейтингу WTA.