RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дні 5 березня

5 березня буде зіграно чотири поєдинки 20-го туру української Прем'єр-ліги. Поєдинки пройдуть у Львові, Полтаві, Дніпрі та Луцьку.

14.00. "Карпати" - "Олександрія"

Стадіон - "Арена Львів"

Арбітр - Є. Арановський

"Олександрія" після своєї найбільшої перемоги в історії виступів в УПЛ (6:0 над "Волинню") на виїзді зіграє з аутсайдером чемпіонату. У матчі першого кола "Олександрія" обіграла "Карпати" з рахунком 3:2.

"Олександрія" є фаворитом матчу, на думку букмекерів: коефіцієнт 2,80 - на перемогу "Карпат", 3,35 - на нічию і 2,50 - на успіх гостей.

17.00. "Ворскла" - "Зоря"

Стадіон: "Ворскла", Полтава

Арбітр - А. Абдула

В одному з головних протистоянь туру зустрінуться "Ворскла" і "Зоря". Полтавцям потрібно набирати максимум очок, щоб сильно не відстати від "Чорноморця" в боротьбі за топ-6. Дві останні зустрічі "Ворскли" та "Зорі" завершилися з однаковим рахунком 2:1, але перемагали при цьому різні команди.

Котирування букмекерів на цей матч виглядають так: 3,40 - 3,40 - 2,15.

19.30. "Сталь" - "Зірка"

Стадіон: "Метеор", Дніпро

Арбітр - К. Монзуль

Сусіди по турнірній таблиці в попередньому турі набрали по одному очку. Нічиєю завершився і очний поєдинок цих команд у першому колі (0:0).

Букмекери вважають "Сталь" фаворитом матчу. На перемогу господарів можна поставити з коефіцієнтом 2,20, на нічийний результат - 3,20, на перемогу гостей - 3,50.

19.30. "Волинь" - "Шахтар"

Стадіон: "Авангард", Луцьк

Арбітр - С. Березка

"Шахтар" спробує повернути +13 від "Динамо" в матчі проти одного з аутсайдерів чемпіонату. Чотири з п'яти останніх матчів "Шахтаря" і "Волині" завершилися переконливими перемогами "гірників", але при цьому один раз луцький клуб зумів зіграти внічию.

У перемогу "Волині" букмекери не вірять зовсім (коефіцієнт - 30,0), та й нічия вважається малоймовірною (12,0). У той же час перемога "Шахтаря" оцінюється коефіцієнтом 1,07.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" здобуло перемогу над "Олімпіком" завдяки голу на 92-й хвилині матчу.