RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Україна завоювала "бронзу" у змішаній естафеті Кубка світу з біатлону

Збірна України завоювала бронзову медаль у змішаній естафеті на етапі Кубка світу у фінському Контіолахті. За українську збірну в гонці виступали Ірина Варвинець, Ольга Абрамова, Сергій Семенов і Дмитро Підручний.

Варвинець впевнено стартувала в гонці, закривши всі мішені з першої спроби, і передала естафету другою. Абрамова використала три додаткові патрони і свій етап завершила на четвертому місці, проте Семенов зумів повернути українську збірну до призової трійки. На заключному етапі Підручний використав два додаткові патрони, але втримав третє місце, випередивши в боротьбі за "бронзу" росіянина Євгена Гаранічева.

1. Франція (0+9) 1:11:34.5
2. Німеччина (0+10) +11.0
3. Україна (0+6) +27.1

Відзначимо, що в Контіолахті сьогодні, 12 березня, відбувся також супермікст, в якому збірна України в складі Артема Прими та Анастасії Меркушіної посіла сьоме місце.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ірина Варвинець у Контіолахті увійшла в десятку найкращих у гонці переслідування.

Також нагадаємо, що Дмитро Підручний поскаржився на атмосферу стадіону в Фінляндії, заявивши, що там багато п'яних росіян.