RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

"Шахтар" не хоче грати проти "Полтави" на жахливому газоні: опубліковано фото

5 квітня в Полтаві має відбутися перенесений матч 1/4 фіналу Кубка України, в якому "Полтава" прийматиме "Шахтар". Однак газон стадіону "Локомотив" напередодні матчу знаходиться в жахливому стані.

"Всі розуміють, що проводити гру там неможливо, крім самої "Полтави", яка наполягає, щоб матч відбувся саме на цьому газоні. Але є ж якісь правила, вимоги і зобов'язання, які потрібно виконувати. Якщо ви вже дійшли до такого рівня, до 1/4 фіналу Кубка України, то надайте нормальний газон.

Повинно бути соромно проводити матчі на таких полях і клубам, і футбольним органам, які дозволяють це робити. Ми нікого не рятуємо, а топимо наш турнір. Якщо ми будемо грати на таких полях, то це неповага до самого турніру і вболівальників, тому що це будуть показувати по телевізору. Стан поля просто жахливий", - зазначив гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також Палкін зазначив, що директор матчу і комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань рекомендували перенести гру на стадіон "Ворскла", однак, як повідомив президент УПЛ Володимир Генінсон, "Полтава" відмовилася від такої можливості.

Фото - Tribuna.com.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що фінал Кубка України пройде в Харкові.