RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Ядерний ультиматум Путіна виявився пшиком: в мережі сміються

У соціальних мережах посміялися над тим, що ультимативне рішення президента РФ Володимира Путіна про припинення співпраці з США з утилізації плутонію не справило враження на Захід.

Про це з гумором пишуть на сторінці Міністерство еміграції в Facebook.

Там в іронічній формі донесли матеріал Ендрю Крамера в New York Times, присвячений російському плутонію, якого Захід повинен був злякатися.

Автор публікації зазначив, що плутоній, який Путін відмовився утилізувати, не є частиною ядерного арсеналу. Що і без нього у Росії і США досить ракет, щоб знищити один одного

На думку американського журналіста, угоду про утилізацію плутонію підписали тому, що він нікому не потрібен. У США бояться лише того, що він може потрапити до рук терористів або інших держав. Оглядач із США вважає, що Путіну все одно доведеться утилізувати плутоній, але тепер це належить робити без фінансування з боку сша І G7.

У соцмережі відзначили, що матеріал про плутоній з'явився в провідному американському ЗМІ не на головній сторінці, що свідчить про байдужість американців до ядерного шантажу Путіна.

Також у соцмережі відзначили, що переживають, як би плутоній росіяни не скинули на Воронеж, і опуликовали смішний комікс про реакцію Заходу на ядерний шантаж Путіна.

Цей пост зібрав понад 230 лайків у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", спроба ядерного шантажу США з боку Кремля може стати колосальною поразкою Росії.