RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стрілянина в Мюнхені: з'явилися резонансні подробиці про вбивцю

У прокуратурі Німеччини заявили, що 18-річний німецький громадянин іранського походження, який влаштував стрілянину в Мюнхені, страждав важким психічним захворюванням з ряду депресивних, а також він повинен був спостерігатися у лікаря.

Про це повідомляє російська редакції DW.

ЗМІ пишуть, що під час нападу зловмисник стріляли з пістолета дев'ятого калібру, в його рюкзаку виявили 300 патронів. Також відомо, що злочинець ще вчився у школі, а при обшуку у нього в кімнаті знайшли велику кількість матеріалів з газет і журналів з даними про напади одинаків з вогнепальною зброєю в результаті "раптового божевілля".

Також у поліції ФРН підкреслили, що він "абсолютно не мав ніякого відношення до теми біженців". Також не знайдено ніяких доказів того, що стрілець має відношення до терористичної угруповання "Ісламська держава".

Крім цього, німецька поліція вважає, що на зловмисника зробив сильний емоційний вплив вчинок Андерса Брейвіка, який здійснив вибух в центрі Осло і напав на молодіжний табір Норвезької робочої партії 22 липня 2011 року.

Як повідомляв "Апостроф", чоловік, який відкрив стрілянину по людям в Мюнхені, мав подвійне громадянство Німеччини та Ірану.