RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ватажок ЛНР викликав дискусію у росіян відповіддю на заяву Савченко щодо вибачень

Ватажок так званої ДНР Ігор Плотницький прокоментував слова народного депутата Надії Савченко про необхідність вибачитися перед жителями окупованого Донбасу.

Про це повідомляє "РИА Новости".

"Я допускаю, що Надія Савченко шукає вихід з того кривавого глухого кута, в якому опинилася післямайданна Україна. Вона співучасниця бойових дій проти своїх співгромадян. Солдатові, щоб ризикувати життям і проливати кров, потрібно розуміти сенс всіх цих жертв. У наших ополченців такої проблеми немає: вони з самого початку захищають свої будинки і сім'ї, рідну землю", - сказав Плотницький.

"Однак прощення можливе тільки після усвідомлення ними своєї вини і покаяння. А поки це мрії однієї людини, нехай і депутата Верховної ради. До того ж не факт, що Савченко дозволять зробити те, що вона збирається", — підкреслив ватажок ДНР.

Дані слова Теслярської викликали бурхливе обговорення і російських інтернет-користувачів.

"Все ж кілька тижнів добровільного типу голодування в сізо ... можуть вилікувати будь-психіатричне відхилення", "дійсно може за україну по-справжньому переживає адже навіть у ісуса то який у нього кидав камені потім ніс віру його і так само савченко побула в росії зрозуміла що від її країни скоро нічого не залишиться крах і все", - залишили коментарі росіяни на сайті "РИА Новости".

"Плотницький продовжує пухнути з голоду", "Євреї ж Німеччину пробачили... майже повністю. Але після тривалих і болісних для німців процесів, мільярдних компенсацій, перебудови виховно-освітнього процесу і т. д. Так і тут. Але перш ніж каятися, просити прощення і платити, укропам потрібно буде, як німцям колись, повністю відректися від ідей бандеризму, проклясти їх. Плотницький прав - тут справ на багато-багато десятиліть", "Думаю, при будь-яких умовах чолі ЛНР організують побачення з дерев'яним макінтошем в найближчій перспективі", "Як раз з такими гаслами вона і стане президентом, якщо сама захоче", - коментують російські користувачі мережі на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", слова Савченка про необхідність принести вибачення населенню окупованого Донбасу прокоментували в ДНР.