RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Обами знову назвали РФ головною загрозою: путінці обурюються

Міністр військово-повітряних сил США Дебора Джеймс знову заявила, що Росія є головною загрозою для своєї країни.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на Fox News.

"Я думаю, що Росія — загроза номер один. (...) У неї є ядерна зброя, та й веде вона себе останнім часом дуже агресивно", — сказала Джеймс.

Вона підкреслила, що нещодавно повернулася з України, яка "потерпає від нелегальної окупації Криму" і порушень перемир'я на Донбасі. За словами міністра ВПС США, відповідальність за страждання людей частково лежить і на РФ.

Дана заява Джеймс викликало обурення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті Lenta.ru.

"Ми, расияне, на жаль не боги... але для джеймс зробимо виняток, влаштуємо їй швидку зустріч з саддамом)))", "піндоси істеричать як завжди", "Піндоси як завжди висловили глибоку стурбованість хохляндиєю і пообіцяли гарантувати гарантії", "Пора стерти пендостан у радіоактивний порох - дістали вже своєю істерією", "А чи не пора їй підтримати кращі традиції її міністерства і не крикнути "Росіяни йдуть!" в віконце, а потім стрибнути туди?", - коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці злобно відреагували на бойкот німецького видання Bild російських спортсменів на Олімпіаді.