RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У кримській "диверсії" сплив курйозний момент з п'яним "відправником"

Депутат мерії міста Енергодар Артем Дубков спростував оприлюднену деякими ЗМІ версію про те, що український "диверсант" Євген Панов вирушив до окупованого Криму за його дорученням.

Про це Дубков розповів у бесіді з журналістами видання "Настоящее время".

За його словами, журналіст, який опублікував таку версію, вирвав його фрази з контексту. Крім того, депутат повідомив, що коли відбулавался ця розмова, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У матеріалі було сказано, що Дубков попросив Панова з'їздити подивитися, чи все в порядку з його нерухомістю у Великій Ялті. Але пізніше депутат відрікся від цих слів. Він зазначив, що Панов прекрасно розумів, що він учасник АТО. "Він не божевільний, щоб їхати до Криму", — стверджує зараз Дубков. Також він говорить, що в нього немає нерухомості в окупованому Криму, крім недобудови, закинутого будівництва, де нема на що дивитися.

За його словами, журналістка дзвонила йому двічі ввечері, коли він випив склянку рому. Дубков нібито сам їй пояснив, що в неадекваті. Незважаючи на це, матеріал, де його слова були вирванi з контексту, опублікували заради сенсації.

Нагадаємо, у Сімферополі українця Євгена Панова, звинуваченого в організації терактів, заарештували на два місяці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше голова РНБО Олександр Турчинов, якого називають "Кривавим пастором", пояснив так звані "диверсії" в Криму перестрілкою між п'яними російськими силовиками з різних підрозділів.