RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії близько до серця прийняли вимогу Януковича до Порошенка

Росіяни активно коментують вимогу колишнього президента України Віктора Януковича проведення очної ставки в режимі відеоконференції з нинішнім главою держави Петром Порошенком.

Свою думку з цього приводу люди висловлюють у коментарях до новини, опублікованій на сайті пропагандистського телеканалу "Life".

"Повів би себе, як Ердоган, - не чалився б як зараз. Боягуз і прощєлига. Не шкода його. Заслужив, любитель павичів", "Потрошенко злякається...100%. Зассить", "Народ вимагає хліба і видовищ у режимі телеконференції на передачі "Поєдинок" Володимира Соловйова", "Ну, дорогий Вікторе Федоровичу, для того щоб вам і Порошенко організувати очну ставку, вас обох як мінімум треба СПОЧАТКУ ПОСАДИТИ", "Сидів би не гавкотів, зрадник українського народу", "Яника треба під суд віддати за самоусунення від наведення конституційного порядку в країні та за безмірну крадіжку. Не гавкотів би вже!", "Вимагає, Карл! Може, ще й ногою тупнув :)", "Чого це раптом він заворушився?", "Яник прийде, порядок наведе :))) Краще вживу, і пряму трансляцію на ТБ - ось де буде бе-бе-бе...)))) вони ж таке один про одного знають ..... ой-вей ))))", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж потішила втрата Мін'юстом РФ частини документації щодо відеодопиту Януковича. При цьому російське відомство не змогло пояснити, які саме листи з документа були загублені.