RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відро Пржевальського: у РФ посміялися над тим, як Путін годував коней

Російський опозиціонер Олексій Навальний висміяв новину про те, що президент РФ Володимир Путін в Оренбурзькому заповіднику годував коней Пржевальського з старого відра.

Про це Навальний написав у своєму Twitter, опублікувавши скріншот з сайту mk.ru.

"Наші новини", — підписав Навальний скріншот, заголовок на якому свідчить: "Путін нагодував коней Пржевальського із старого відра".

"На нове відро не знайшлося грошей!" "Путін зажадав у Обами нове відро", "І компесацию за користування старим", "Сировинні запаси Росії — у старому відрі?", "Для приманки тварин в руках у президента було відро з заготовленим лайном", "Якщо б відро було нове, вийшло б як з "нареченими" з ескорту на Червоній площі. А тут як на "сімейному" фото зі старим телеком", "А чого не з лопати", "Просто ФСТ привезла своє на всякий випадок", "Путін нагодував коней Пржевальського збройовим плутонієм", "В наддержаві для президента не знайшлося нового відра?", "Греф озвучив, коли в Росії закінчаться відра", "Відро теж Пржевальського", — коментують інші користувачі Twitter.

Фото, на якому Путін годує коня, показали в Twitter Slon Magazine.

"Мені здається. це "консерви". Є у них такий спосіб. Типу вождь при справі. Де він зараз — інше питання", "Ось і займався б цим усе життя і не ліз би в політику", "А якщо справи підуть так і далі, кінь Пржевальського буде годувати Володимира Володимировича. Грудьми", "Бідна тварина. За що його так?" — коментують фото користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", Путін зажадав у США скасувати санкції проти РФ, шантажуючи плутонієм.