RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Обама наостанок шаленіє: росіяни посміялися над "мінуванням" Кремля

Російська поліція перевіряє інформацію про погрози вибуху на декількох об'єктах в Москві, включаючи Кремль.

Про це повідомляє агентство міських новин "Москва".

Відзначається, що в службу "02" надійшли дзвінки про мінування Кремля, посольства США, Ярославського вокзалу, відділення поліції на Ленінському проспекті, а також call-центру, який розташований в Зеленоградському окрузі. Пізніше ТАСС повідомило, що з'явилися повідомлення про мінування Курського і Казанського вокзалів.

На всі вищевказані об'єкти виїхали кінологи, також правоохоронні органи РФ вживає заходів щодо встановлення особи заявника.

Новина про "замінування" Кремля бурхливо обговорюють російські користувачі мережі.

"Кремлівський фюрер готує підпал рейхстагу", "Тільки такими дзвінками можна виманити кремлівську щура з підземних лабіринтів Кремля", "Непогано було б якби бомба під кремлем була невелика, але термоядерної...", "Абама, припини", "Обама наостанок пустує", "Не залишилося у зубожілого населення інших розваг, тільки горілка і телефон )))", "Порошенко помстився пранкерам", - так звучать коментарі на сайті Lenta.ru.

"Чота по ходу Джигіт зовсім обурел. Кремль (де Аллах, що дає баблос) навіщо мінувати?", "Кадирко образилася за недофінансування?..", - пишуть росіяни на сайті "Эхо Москвы".

Як повідомляв "Апостроф", росіяни посміялися над забороною ввезення в РФ солі з України і ЄС.