RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ось так таємна зустріч: в Україні підняли на сміх переговори Януковича з Путіним

У мережі посміялися над таємною зустріччю президента РФ Володимира Путіна з побіжним українським президентом Віктором Януковичем, яка нібито сталася під Волгоградом.

Про таємну зустріч Путіна з Януковичем повідомив американський Newsweek, пославшись на дані західної розвідки, передає УП.

Відзначається, що на зустрічі Путін і Янукович обговорювали оприлюднену інформацію про те, що Пол Манафорт, який керував виборчою кампанією Трампа, отримував платежі від Партії регіонів.

В Newsweek пишуть, ніби Янукович стверджував, що немає ніякої документації, яка підтверджує такі виплати. При цьому Путін нібито йому не повірив, про що повідомив своєму оточенню.

"Ось так таємна зустріч", "Зустріч завклубом з завгаром", "Походу зовсім скоро Вітьок Єнакіївський полонію покуштує", "Дах" до квартиранта за бабками приходила. Тут вже краденими шапками не відкупишся", "Повістка дня: — Ну шо,Вітя...Далі побіжимо разом? Куди пропонуєш?", "Таємна зустріч!? Після неї Янукович тепер напевно ходить у памперсах", "Насправді вони обговорили допомогу страусам, все інше це деза від ФСБ!", "Зовсім погані справи у РФ. Мабуть, Вова просив грошей у Віті", — коментують таємну зустріч Путіна з Януковичем користувачі інформаційного ресурса Цензор.

Як повідомляв "Апостроф", із-за скандалу з "чорною касою" Януковича Пол Манафорт пішов з посади керівника передвиборної кампанії кандидата в президенти США Дональда Трампа.