Напевно, немає такої господині, яка б не полюбляла експериментувати на кухні, втілюючи різноманітні рецепти та тішачи дорослих та малих гурманів. Якщо ви вже готували іспанський десерт з особливим смаком, то порадуйте дорогих людей пухким пирогом з яблуками та полуницею. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася на cвоїй сторінці в Instagram Юлія Василюк.
Цей простий десерт точно приємно здивує вас. І ви захочете його приготувати знову.
Читайте також: Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками.
Інгредієнти: яблука середнього розміру (3 шт), лимонний сік (1 ст. ложка), полуниця (5-6 шт.), вершкове масло (150 г), цукор (150 г), ванільний цукор (1 ч.ложка), яйця (3 шт.), борошно (210 г), розпушувач (10 г).
Приготування:
Яблука потрібно почистити та нарізати невеликими шматочками. Додати лимонний сік та ретельно перемішати.
Масло кімнатної температури, цукор, ванільний цукор потрібно збити міксером протягом п"яти хвилин. Яйця потрібно додавати по одному, акуратно збиваючи суміш міксером.
Борошно з розпушувачем потрібно просіяти та додати до тіста. Все перемішати лопаткою. Наступний етап - додаємо яблука та перемішуємо. Викладаємо тісто у форму розміром 30 на 20 або круглу діаметром 28.
Випікаємо у розігрітій духовці 170 °С протягом 30 хв. Пиріг має добре підрум"янитися. Смакоту залишилося нарізати на порційні шматочки і – вуаля.
Продовження після рекламиРЕКЛАМА
- Раніше ми писали, як приготувати хрусткі вафлі з кабачків на сніданок.
Цікаві новини для вас:
- Простий рецепт до сніданку: як приготувати мініпанкейки з банановою начинкою.
- Як зробити безалкогольний мохіто в домашніх умовах: простий рецепт.
- Шоколадні млинці з сиром і вишнею: оригінальний рецепт улюбленої страви.