Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І якщо ви вже робили яблучні вафлі на сніданок, цього разу приготуйте хрусткі вафлі з кабачків з сиром та твердим сиром. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Смаком нагадують піцу: як приготувати солоні бельгійські вафлі з ковбасою та сиром.
Інгредієнти: кабачок (500 г, вага без рідини – 400 г), яйця (2 шт.), кисломолочний сир (200 г), твердий сир (100 г), рисове борошно (130 г), сіль, прованські трави (за бажанням).
Приготування:
Кабачок тремо на терці, солимо, перемішуємо і відставляємо на 10 хвилин.
Твердий сир тремо на крупній тертці. Яйця з'єднуємо з сиром, змішуємо, додаємо борошно, сіль і перемішуємо.
Віджимаємо кабачок від зайвої рідини, додаємо в яєчну масу, а також кисломолочний сир, перемішуємо. Отриману суміш подрібнюємо блендером до стану рідкої кашки.
Читайте також: Як приготувати солоні бельгійські вафлі з твердим сиром: рецепт для вафельниці.
Розігріваємо електровафельницю до 200°С. Викладаємо невелику кількість тіста на середину кожної панелі та накриваємо кришкою. Готуємо на середній потужності близько 3-4 хвилин, поки вафлі не стануть рум'яними та хрусткими. За бажанням їх можна перевернути - щоб вони підрум'янилися і з іншого боку (близько 1-2 хвилин).
Викладаємо першу порцію вафель на тарілку і проробляємо те саме з рештою тіста.
Подаємо обов'язково зі сметаною, можна додати часник, посолити до смаку.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як приготувати хрусткі картопляні вафлі із зеленню.
- Читайте також на theLime, як зробити віденські вафлі на сніданок.
Цікаві новини для вас:
- Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт.
- Полуниця у шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах.
- Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.