Є чимало способів загорнути яблука в тісто: трикутники і конвертики, яблучні троянди чи штруделі. Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати цікавий осінній десерт - яблучні кружальця у листковому тісті, які готуються всього за 15 хвилин і мають незвичайний вигляд. До того ж цей рецепт вдасться кожному, бо він дуже простий.

Як приготувати яблучні кружальця у листковому тісті, Ектор розповів у новому відео на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Розпочинається сезон глінтвейну: як приготувати смачний "осінній суп" вдома.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

"У світі десертів є рецепти, які миттєво повертають нас у дитинство. Цей – один із таких! Та ще й готується всього за 15 хвилин!", - розповів Ектор Хіменес-Браво.

picture

Інгредієнти:

  • Яблука – 3 шт (близько 300 г);
  • Борошно – 150 г;
  • Листкове тісто – 250 г;
  • Жовток – 1 шт;
  • Коричневий цукор – 50 г;
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Читайте також: Хіт осені: як приготувати смачне гарбузове лате як в Starbucks.

    Продовження після реклами
    РЕКЛАМА

    Спосіб приготування:

    1. Яблука нарізаємо кільцями і вирізаємо з них серцевину.

    picture

    2. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо листкове тісто. Ріжемо його на смужки.

    3. Загортаємо яблучні кільця у тісто, змащуємо жовтком, посипаємо цукром і корицею.

    picture

    4. Викладаємо на застелене пергаментом деко і випікаємо в розігрітій духовці до готовності.

    picture

    Цікаві новини для вас:

    1. Шарлотка з білого хліба для суперлінивих - так просто ще не було.
    2. Яблучний тарт татен із секретним інгредієнтом - потіште себе смаком Франції.
    3. Проста та швидка випічка до чаю: як приготувати морквяний пиріг із доступних інгредієнтів.