RU  UA  EN

среда, 1 мая
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

1 мая

Все новости

С Днем программиста! Поздравления с праздником в стихах, открытках и прозе

Украинские программисты каждый 256-й день года, то есть в середине сентября, праздновали свой профессиональный праздник, но его, как оказалось, ввели россияне. Поэтому патриотически настроенные "кодеры" решили отмечать свой день вместе со всем миром, 7 января, в Международный день программистов.

"Апостроф" пишет, как можно поздравить всех знакомых "компьютерщиков".

Читайте: С Днем программиста! Прикольные открытки и короткие поздравления

Вітаю програмістів з професійним святом. Бажаю світлого розуму, міцних нервів та здоров’я. Бажаю розвитку у професії, нових ідей, проектів та цікавих концепцій. Нехай завдяки вашим неординарним умам втіляться у життя найнеймовірніші теорії. Нехай ваше життя буде яскравим і насиченим. Бажаю, щоб кожен зумів проявити себе в цікавій сфері програмування.

***

Вітаю з Днем програміста! Бажаю тобі здійснення всіх заповітних мрій. Щоб найближчим часом ти написав хорошу програму, яка прославить твоє ім’я, а твоя фахова майстерність та клас, піднімуться на якісно новий рівень. Також бажаю, щоб у житті тебе завжди супроводжував тверезий аналітичний розум, залізна воля до перемоги та невтомне прагнення до самовдосконалення.

***

Вітаю тебе з професійним святом — Днем програміста. І хоча програмування це не суто жіноча професія, у багатьох випадках саме жіноча логіка у поєднанні з природною інтуїцією дають значно кращі результати, ніж чоловіча прямолінійність та самовпевненість. Бажаю тобі у цей день здоров’я, бадьорості, професійних успіхів та особистого щастя. Нехай все в твоєму житті складається так, як ти того хочеш!

***

Вітаю з Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код в твоєму житті був злагодженим і точним, любов була захищена надійним паролем, а компіляторами долі були здоров’я, успіх і благополуччя.

***

Не підводить хай здоров’я,

Щоб пам’ятав ти всі паролі,

Щоб поїсти не забував,

Спину, ноги розминав.

Пам’ятав, що крім компа,

Ліс є, річка і лука,

Шашлик, друзі та вино,

Все на радість нам дано!

***

Хай береже тебе доля,

Життя шлях хай буде чистим.

Вітаю тебе нині

З Днем всіх програмістів!

***

Ти по життю оптиміст.

Знаєш, як і що виправити.

Ти великий програміст,

І тебе я вітаю.

Хай все ладнається завжди,

І програми не підводять,

Не горять нехай дроти,

І взагалі, не буде горя.

***

Хай береже тебе доля,

Життя шлях хай буде чистим.

Вітаю я тебе

Нині з Днем всіх програмістів!

Напомним, что неформальный День программиста в Украине праздновали в 256 день года, ведь эта цифра имеет для них "сакральное значение", поскольку является максимально возможным числом элементов любой системы с 8-битным кодированием.