Лайм

Дочка Олі Полякової поділилася дивним фото з розбитим носом

Маша не перестає дивувати

Старша дочка Олі Полякової продовжує привертати увагу своїх дописувачів, публікуючи провокаційні кадри. На цей раз 15-річна Маша поділилася знімком з закривавленим обличчям.

На фото, опублікованому в Instagram, юна блогерша позує з макіяжем і розбитим носом. У підписі до знімка школярка запевняє, що кров справжня. Кадр зроблений в стилі обкладинки модного журналу Vogue.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"Блін, місячні не звідти, пххпхп. О, і до речі, кров справжня", - підписала фотографію дочка співачки.

Фоловери Маші негативно відреагували на публікацію: "А в чому прикол фотографувати себе коли кров з носа йде?", "Мда, такий собі підпис", "А щось мудріше написати?", "Маша, що ти гониш останнім часом, навіщо таке викладаєш.. У тебе проблеми зі здоров'ям?".

  • Раніше Маша Полякова приєдналася до "карантинного" челленджу. Суть його полягає в тому, щоб закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.
  • Старша дочка Олі Полякової наслідує приклад своєї зіркової мами, регулярно публікуючи в Instagram фотографії в купальнику. Нещодавно Маша виклала знімок у відвертому бікіні, що оголює її сідниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях