Лайм

Камалія розповіла, на яке захоплення витрачає тисячі доларів

Одна з найбагатших співачок України має досить дороге хобі

Українська співачка і дружина мільярдера Мохаммада Захура Камалія захоплюється кінним спортом. Як відомо, таке хобі є недешевим. Щомісяця артистка витрачає десятки тисяч доларів на покупку коней, їх зміст, амуніцію і участь у змаганнях.

Про це вона розповіла в програмі "Ранок з Україною". За словами співачки, вона з дитинства поклонялася цим грациозним тваринам. Вперше в сідло вона сіла в 18 років.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія також згадала свого першого жеребця, за якого чоловікові довелося викласти чималу суму.

"Захур запитав - яка ціна? Але господар сказав, що кінь не продається. На що Захур відповів: "Крім кохання і здоров'я, немає нічого, що не може продатися", - поділилася артистка.

Співачка зазначила, що маленький жеребець коштує близько 20 тисяч доларів. У той же час дорослий скакун з благородними кровями обходиться в 100 тисяч доларів.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія не тільки захоплюється верховою їздою, а й бере участь в спортивних змаганнях. Днями співачка похвалилася, що взяла "бронзу" на відкритих змаганнях з виїздки Equides Dressage Cup.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

  • Раніше Камалія розповіла, як відсвяткувала свій 43-й день народження. На карантині свято дружини мільярдера прикрасили музиканти і балет.
  • У лютому цього року Камалію пограбували в столичному ТРЦ Ocean Plaza. З кишені виконавиці майстерно витягли iPhone останньої моделі, що зафіксували камери спостереження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях