Лайм

Актриса Ная Рівера попливла на човні з маленьким сином і пропала безвісти. Поліція почала пошуки тіла

Деякі ЗМІ поспішили повідомити про смерть актриси, але наразі ця інформація не має підтверджень

Актриса Ная Рівера, яка зіграла роль черлідершb Сантани Лопез e 6-сезонному серіалe "Хор", пропала безвісти. Незадовго до цього знаменитість відправилася з сином до озера Піру в Національному парку Лос-Падрес в Каліфорнії.

Як пише Variety з посиланням на департамент поліції округу Вентура, мати й дитина взяли напрокат човен для прогулянки озером. Через деякий час в ньому виявили хлопчика без жінки. Пояснити зникнення актриси 4-річний Джозі не зміг. За його словами, вони вирішили скупатися, після чого Рівера так і не повернулася до човна.

Ная Рівера Фото: instagram.com/nayarivera

Також повідомляється, що дитина не постраждала і була одягнена в рятувальний жилет. Деякі ЗМІ поспішили повідомити про смерть актриси, але ця інформація наразі не підтверджена. Місцева поліція почала активну пошуково-рятувальну операцію, відправивши на пошуки Рівери спецгрупи водолазів та рятувальників.

Ная Рівера з сином Фото: instagram.com/nayarivera

Нагадаємо, в серіалі "Хор" Ная Рівера знімалася з 2009 по 2015 рік. Успіх серіалу приніс актрисі проекти Lifetime "Підступні покоївки", "8 простих правил для друга моєї дочки-підлітка" та "CSI: Місце злочину Майамі". За життям знаменитості в Інстаграм сьогодні стежать майже два мільйони фоловерів.

  • У липні на 99 році життя помер актор Карл Райнер, який зіграв моторного старого Соула в фільмах "Одинадцять...", "Дванадцять..." і "Тринадцять друзів Оушена".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї