Лайм

DANTES випустив кліп на пісню "Однокласниця" - він про те, чого вже ніколи не буде вперше

Співавтором треку виступила Jerry Heil

Український співак Володимир Дантес, який після тривалої перерви повернувся на сцену з сольним проектом DANTES, презентував новий трек "Однокласниця". Разом з піснею вийшов і кліп.

Прем'єра синглу і відео відбулася 18 серпня на YouTube-каналі виконавця. Для співака цей кліп став найтворчішим. "Він сильно занурює в атмосферу особистого. Того, що десь всередині. Ця робота про те, про що ми давно забули. Про те, що було колись вперше", - зазначив Дантес.

За словами співака, йому захотілося написати пісню, в якій буде відчуватися ностальгія, по тому, чого вже ніколи не буде вперше. У створенні треку йому допомогла співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва), яка написала для Дантеса такі треки, як "Более менее" і "Теперь тееб 30".

"Я їхав в машині і подумав про те, що в нашому житті мало чого буде в перший раз. Чогось такого, чого б я сильно здивувався. Перший поцілунок, від якого у тебе підкошуються ноги, перший "Чупа-чупс", жуйка "Turbo", перекладні татуювання. У наш час не здивуєшся газованим напоям. А тоді "Yupi", кола, кіндер сюрпризи, колекція бегемотиків, політ в літаку, поїздка в інше місто, вихід на сцену - все було неймовірно і в перший раз" , - говорить DANTES.

"Оскільки майже все це відбувалося в школі, мені захотілося написати пісню, в якій буде відчуватися ностальгія, по тому, чого вже ніколи не буде вперше. Так до мене прийшла ідея пісні, завдяки якій можна було б занурився в спогади і ніби побувати на шкільній дискотеці. Так ми з Яною Шемаєвою (Jerry Heil) створили "Однокласницю", - додав музикант.

Володимир Дантес Фото: instagram.com/vladimirdantes

  • Jerry Heil записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес", а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити в кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.
  • Дивіться також на theLime кліп на пісню "Вільна каса" . Ця робота стала продовженням гучного хіта "Охрана Отмєна", уривок якого з'являється на початку ролика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях