Лайм

В Японії автомийку перетворили на атракціон жахів - клієнтам залишається тільки співчувати

Соціально дистанційований кошмар придумали у відповідь на пандемію Covid-19

Бліді примари атакують машини, обливаючи їх штучною кров'ю, а замкнені всередині люди кричать і не можуть вибратися назовні. Ні, це не сюжет нового фільму жахів, а новий соціально дистанційований атракціон, який японська продюсерська компанія Kowagarasetai запропонувала любителям полоскотати нерви.

Фото: AP Photo / Eugene Hoshiko

"Ми почали цей бізнес, тому що через коронавірус не можемо наблизитися до клієнтів в традиційному будинку з привидами, - пояснив агентству Associated Press актор Даїчі Оно. - Але відстань між відвідувачами і акторами фактично скоротилося, оскільки між ними є тільки вікно".

Фото: AP Photo / Eugene Hoshiko

Фото: AP Photo / Eugene Hoshiko

На відміну від традиційного будинку з привидами, де гості можуть втекти, якщо злякалися занадто сильно, клієнти не можуть вийти з машин протягом 13-хвилинної вистави. У своїх авто вони можуть кричати скільки завгодно, а ризик передачі інфекції практично виключений.

Фото: AP Photo / Eugene Hoshiko

Страшна вистава гарантує викид адреналіну, але є у неї і очевидні переваги: як тільки вона закінчиться, примари і зомбі змиють кров з машини, яку вони щойно атакували.

Фото: AP Photo / Eugene Hoshiko

Фото: AP Photo / Eugene Hoshiko

  • Жінка показала відео з привидом кота: люди не вірять в духів, але не можуть розгадати загадку. Якщо і вам після перегляду захочеться задати питання екзорцисту, не поспішайте.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.