Лайм

Модель Емілі Ратаковскі звинуватила відомого фотографа в сексуальному насильстві

Інцидент стався, коли дівчині було 20 років

Емілі Ратаковскі заявила, що постраждала від сексуального насильства з боку фотографа Джонатана Ледера після фотосесії в 2012 році. В есе для New York Magazine модель розповіла, що була "дуже, дуже п'яна", коли Ледер без її згоди "засунув в неї пальці".

Фото: instagram.com/emrata

Інцидент стався, коли невідома на той момент модель приїхала в будинок Ледер на "безкоштовну редакційну зйомку". За вказівкою колишнього агента вона позувала в нижній білизні. Ледер, постійно підливаючи їй вино, переконав Ратаковскі оголитися, а коли дівчина присіла на диван, він засунув в неї пальці.

"Велика частина того, що було далі, розмита, за винятком відчуттів. Я не пам'ятаю поцілунків, але пам'ятаю, як його пальці раптово опинилися всередині мене. Це дійсно було дуже боляче", - написала 29-річна модель. Вона стверджує, що відштовхнула руку Ледера і не сказала йому ні слова, коли він пішов. Ніч Емілі провела в одній зі спалень, а на ранок поїхала додому. "Я була збита з пантелику, чому Джонатан пішов, не сказавши ні слова, і боялася, що він повернеться", - написала вона.

Фотограф спростував звинувачення Ратаковскі, назвавши їх "занадто банальними і дитячими, щоб на них відповідати".

"Ви дійсно розумієте, про кого ми говоримо, вірно? Це дівчина, яка з'являлася оголеною в журналі Treats! І стрибала оголеною у відео Робіна Тіка. Ви дійсно хочете, щоб хтось повірив, що вона була жертвою?" - заявив він журналу.

Модель оприлюднила своє зізнання через 4 роки після того, як Ледер без дозволу опублікував її оголені фото в книзі "Емілі Ратаковскі". Деякі з них також були виставлені в нью-йоркській галереї Castor Gallery. Модель заявила, що Ледер використав одні з найбільш відвертих і вульгарних її знімків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту