Лайм

10 ідей рожевого манікюру, який не буде здаватись строкатим

Які тренди нейл-арту допоможуть вам виглядати оригінально

Перед Новим роком, як правило, роблять яскравий манікюр з блискітками, а ось після свят хочеться чогось непомітного. Якщо ви ще не визначилися, лаком якого кольору пофарбувати нігті, радимо вам звернути увагу на рожевий колір. theLime зробив для вас добірку з найвдалішими ідеями в цьому кольорі.

Найпростіший варіант - зробити однотонне покриття. Але іноді у майстрів така багата палітра, що вибрати один колір дуже складно. В цьому випадку радимо вам поєднати в одному манікюрі два відтінки, а на одному нігті зробити дизайн з фольги у вигляді битого скла.

Фото: pinterest.com

Якщо ви скучили по весні та квітам, радимо урізноманітнити рожевий манікюр наклейкою із зображенням квітки. Якщо тон лаку досить насичений, ніготь, на якому буде дизайн, краще покрити білим або прозорим покриттям.

Фото: pinterest.com

Також рожевий манікюр можна урізноманітнити за допомогою стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету, а дрібні деталі виділити блискітками за допомогою тонкого пензлика.

Фото: pinterest.com

Ще один модний дизайн - "перепелине яйце". Покрийте майже всі нігті основним кольором, а на тих, де буде дизайн, скомбінуйте кілька відтінків рожевого. Зверху зробіть точки різного розміру чорним лаком.

Фото: pinterest.com

Якщо за період новорічних свят вам не набридло все строкате, можна покрити нігті лаком з рожевими блискітками.

Фото: pinterest.com

Відзначимо, що рожевий добре поєднується з сірим - ці два кольори можна з'єднати в одному манікюрі. Частину нігтів покрити рожевим, а іншу - сірим, рожеві нігтики прикрасити також дизайном за допомогою страз або конфетті.

Фото: pinterest.com

Також рожевий відмінно поєднується з чорним. Основну частину нігтів покрийте рожевим, а на тих, що залишилися, зробіть дизайн з промальованими геометричними фігурами. Також манікюр можна урізноманітнити деталями з блискітками.

Фото: pinterest.com

Ще одне вдале поєднання - рожевий, білий і металік. На білих нігтиках можна також зробити дизайн з мармуровим ефектом.

Фото: pinterest.com

Також в манікюрі можна поєднати ніжно-рожевий відтінок і кислотний. Основну частину нігтів покрийте першим відтінком, а, наприклад, великий палець і мізинець - яскравим кольором. На одному з пальців з'єднайте обидва кольори і підберіть наклейку або стемпінг, які доповнять дизайн.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант дизайну - манікюр з ефектом цукру на нігтях. Для цього вам знадобиться спеціальний акриловий пісок, за допомогою якого створюється малюнок на нігтях.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею