Лайм

Автор "Соціальної мережі" напише книгу про перемогу Reddit над фінансистами з Уолл-стріт - її екранізує MGM

Нова книга Бена Мезріча отримає назву "Антисоціальна мережа"

Письменник Бен Мезріч (це за його романами свого часу зняли драми "Двадцять одне" та "Соціальна мережа") не зміг пройти повз історії з "диванними трейдерами" з Reddit, мережею магазинів GameStop та панікою серед фінансистів на Волл-стріт. Вона стане основою його нової книги "Антисоціальна мережа", пише Deadline, а тим часом компанія MGM вже придбала права на її екранізацію.

Фото: Getty Images

У листопаді минулого року трейдери-любителі з Reddit помітили, що вартість акцій роздрібної мережі магазинів з продажу ігрових консолей та відеоігор GameStop становила $16 за штуку. У той же час хедж-фонди ставили на падіння паперів у ціні та сподівалися на цьому заробити. Реддітори об'єдналися і почали масово скуповувати акції GameStop, навіть не підозрюючи, що творять історію.

Вже до січня 2021 року ринкова вартість акцій GameStop виросла більш ніж на 1700%, випередивши Tesla, Apple, Microsoft та Amazon, при цьому вартість компанії перевищила $10 млрд. Поки користувачі Reddit раділи успіхам, вправні фінансисти з Уолл-стріт втрачали мільярди.

Як пише джерело, Мезріч вже взявся за роботу над книгою. Що правда, будь-які інші подробиці про неї чи про майбутню екранізацію поки залишаються в секреті.

  • Засновниця мемних рукавиць Берні Сандерса виставила на аукціон ще три пари - їх оцінили в тисячі доларів. Виручені кошти жінка також має намір передати на благодійність.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято