Лайм

Така гарна і така тупа: українська модель розповіла про конфуз з вокалістом Red Hot Chili Peppers

Арина Любітєлєва згадала, як пройшло її знайомство з Ентоні Кідісом

Українська модель Арина Любітєлєва, учасниця модельного реаліті "Супер Топ-модель по-українськи", стверджує, що трепету перед всесвітньо відомими людьми не відчуває вже давно. Раніше дівчина зустрічалася з бас-гітаристом Imagine Dragons Беном Маккі, вона особисто знайомилася з Леонардо Ді Капріо, а ще часом Арина просто не знає, що її представляють знаменитостям.

Арина Любітєлєва Фото: Новий канал

"Колись один фотограф запросив мене на зйомку. Зробив він це через менеджера, отже я погодилася, - розповіла вона в "Модельному краш-тесті" Нового каналу. - Прийшла на тести, а фотограф знайомить мене з якимось чуваком. Він так дивно виглядав, був схожий на рокера. Ну і фотограф каже: "Познайомся, це мій друг Ентоні Кідіс". Той покликав мене на якийсь концерт, а я йому: "Sorry tomorrow train, my мама, Кривий Ріг". Вибачте, англійською я говорила не завжди. Нагадаю, що в цей час переді мною стояв фронтмен гурту Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс, а фотографом виявився його кращий друг Девід Мушгейн, який потім став і моїм близьким другом".

Ентоні Кідіс Фото: Instagram / @chilipeppers

Поведінка Арини збентежила музиканта, він довго не міг зрозуміти, про що говорить дівчина. Але вчинив як справжній джентльмен - згладив ситуацію.

"Вони дивилися один на одного і не могли зрозуміти: "What?! Krivoy Rog? "Я ж давай пояснювати: "Yes, it's the most long city". Ентоні Кідіс сказав: "Okay, it's fine". А сам, напевно, подумав: "Така гарна і така тупа, не може нічого пояснити", - посміялася Любитєлєва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil