Лайм

Тіна Кароль позувала у пустелі для обкладинки журналу Viva!

Співачка знялася у розкішній фотосесії

Українська співачка Тіна Кароль стала головною героїнею свіжого випуску журналу Viva!. Артистка прикрасила обкладинку та сторінки глянцю, і ця фотосесія вражає. Заради красивих знімків виконавиця вирушила у жарку Намібію.

Співачка позувала в прозорій дизайнерській сукні глибокого синього кольору, демонструючи свою жіночність та сексуальність. А в інтерв'ю журналу розповіла , як змінилося її життя за період вимушеної паузи.

"Чудовий був рік! Переоцінка цінностей. Всі прислухалися до себе. Я б назвала його роком реверсу, який дав прогрес. Людина думає, що все навколо нього сповільнюється, і йому здається, що він відкочується назад. Насправді це шлях, адже завдяки такому реверсному руху, зупинці, депресивному настрою й навіть відкату назад стався прорив внутрішніх сил, з'явилися інші цінності. Розкрилися деталі, емоції, внутрішня суть. Кожен відкрив себе", - зазначила зірка.

Фото: viva.ua

Співачка зізналася, що за останній рік стала набагато щасливішою. "У мене є для кого жити. Потрібно жити хоча б тому, що це подяка і реально подарунок небес", - додала Тіна.

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

  • Раніше Тіна Кароль представила новий трек "Скандал", а також кліп до нього, в якому вона танцює перед камерами за склом, ширяє в повітрі і змінює латексні костюми з чорного на білий.
  • А також повторила знаменитий кадр з кліпу "Ноченька", який був знятий у далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота - четверта в кар'єрі виконавиці і була у той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil