Лайм

Світ має визнати тероризм: двоє членів команди Олі Цибульської постраждали внаслідок удару по Вінниці

Співачка написала емоційний допис після теракту по центру міста

Внаслідок ракетного удару по Вінниці постраждали не лише члени команди ROXOLANA, а й Олі Цибульської. Співачка повідомила, що двоє її музикантів зазнали поранень і наразі перебувають у лікарні.

"Світ нарешті має визнати тероризм тероризмом, - написала артистка в Instagram. - Сьогодні 2 членів моєї команди постраждали від ракетної атаки росіян по будинку культури в Вінниці. Обидвоє отримали поранення та вижили, за що я дякую Богові. Проте загинув їхнй колега, частина команди ROXOLANA, зовсім молодий. Не вистачає ні слів, ні криків, ні ненависті".

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Удару по Вінниці було задано високоточною ракетою, а значить влучили туди, де цілилися. Станом на зараз - 20 загиблих, серед них троє маленьких дітей. Одна з крихіток загинула просто в калясці, вони з мамою цього фатального ранку якраз йшли на розвиваючі заняття для найменших. Мама дівчинки бореться за життя. Поруч знищили цілий медичний центр. Саме в цей час в Гаазі проходила конференція, присвячена відповідальності РФ за злочини в Україні. Відвертий акт пекельного тероризму. Кривавий геноцид нації. Десятки міст в щоденному терорі і сотні невинно вбитих", - емоційно висловилася зірка.⠀

Цибульська наголосила, що українці ніколи не пробачать росіян і закликала поширювати соціальними мережами докази їхніх злочинів. "І нехай хтось з світових лідерів лише спробує заговорити про послаблення санкцій чи відмивання російської репутації", - додала вона.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці вдень 14 липня. Станом на 16:35 вже відомо про 21 загиблого, серед яких троє дітей. Госпіталізовано 52 особи, серед них 4 дітей. 34 особи перебувають у тяжкому стані. Загалом по допомогу до медичних закладів звернувся 91 постраждалий.

  • На обстріл рідного міста відреагували уродженки Вінниці Оля Полякова та Марина Боржемська. Співачка та фітнес-тренер показали моторошні кадри наслідків ракетного удару.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК