Лайм

Київ, Івано-Франківськ, закордон. Дружина Григорія Решетника відповіла, де навчатимуться їхні діти

Батьки пийняли тверде рішення

До початку нового навчального року в Україні залишилося менше місяця, і цьогоріч через війну питання освіти дітей стоїть особливо гостро. 1 вересня на очне навчання зможуть вийти лише ті школи, які мають обладнані укриття, а також перебувають у містах, де ризик артилерійського обстрілу є мінімальним. При цьому батьки можуть обрати й дистанційну форму навчання. Марічка Падалко зізналася, що голосувала за офлайн, за очним навчанням скучила і сім'я Григорія Решетника.

Дружина українського телеведучого на прохання своїх підписників написала допис в Instagram, у якому відповіла, де навчатимуться їхні діти. З перших днів російського вторгнення Христина із трьома синами знаходиться на західній Україні, тому сім'я розглядала кілька варіантів.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

"Діти щодня мене запитують: коли до школи? Тому що дуже скучили за офлайн навчанням. Зізнаюся, я теж. Отже, ми з Гришею довго обмірковували питання, де навчатимуться наші діти. Розглядали варіант – Київ, Івано-Франківськ та закордон", - поділилася Христина.

"За кордоном, я себе і нас не бачу, бо Гриша нікуди не поїде, а сім'я має бути разом. У Франківську чудово, батьки поряд, але коханий працює у Києві і знову ж таки сім'я має бути разом. Тому ми повертаємося з дітьми до Києва. Будемо навчатися там. Вирішено і точка. І дуже сподіваюся, що жодна нечиста сила не змінить наших планів", - додала дружина Решетника.

Григорій Решетник разом із дружиною Христиною виховує трьох синів: 9-річного Івана, 5-річного Дмитра та Олександра, якому у листопаді виповниться два роки. У період війни телеведучий, як багатодітний батько, міг виїхати з України, але не скористався цим правом, і пояснив чому.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

  • Раніше питання навчання під час війни прокоментувала Лілія Ребрик. Телеведуча зізналася, що виступає за навчання онлайн, але ще є цілий місяць на "подумати" та "подивитися", що буде далі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання