Лайм

Тіна Кароль випустила "Червону калину" в стилі техно: думки слухачів розділилися

"Це послання підтримки всьому українському"

Співачка Тіна Кароль презентувала мініальбом Leleka, у якому українські народні пісні можна почути в сучасній обробці. Композиції Chevrona Kalyna, Kolomyika, і Outro були створені в колаборації з американським діджеєм Macro.micro, а також вони створені для показу українського бренду Level Culture на Rakuten Fashion Week Tokyo.

"LELEKA - це послання підтримки всьому українському, це ворожіння на перемогу нашого народу", - прокоментувала прем’єру зірка у своєму блозі в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

A post shared by Тіна Кароль (@tina_karol)

"Щоб створити EP LELEKA мені пощастило працювати з Тіною Кароль, яка є неймовірною співачкою. Я сподіваюся, що цей EP надихне людство пам’ятати, що життя є найціннішим даром і що ми можемо літати, як лелеки, та досягати нових вершин, як глобальна спільнота", - висловився про співпрацю з українською артисткою американський діджей Macro.micro.

Свою думку про вихід мініальбому висловили і представники бренду Level Culture: "Голос Тіни Кароль – це справжній політ сили та свободи. Щоб створити альбом, який стане фундаментом для показу цілої колекції, Тіна черпає натхнення у своєму корінні, втілюючи лейтмотиви та яскраві символи української культури у своєму виконанні".

Однак реакція шанувальників на українські пісні в сучасній обробці від Тіни Кароль виявилася досить неоднозначною. Поки одні були приємно вражені творчим експериментом та похвалили артистку, інші, навпаки, назвали нові композиції "несмаком та повним жахом". Свої думки щодо цього користувачі висловили у коментарях:

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтесь про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі