Лайм

Ніколас Кейдж втретє став татом: молода дружина актора народила доньку

У сім'ї зірки Голлівуду поповнення

Ніколас Кейдж і Ріко Шибата, з якою актор одружився минулого року, стали батьками - у подружжя народилася дівчинка. Новонароджена дитина стала вже третьою для 58-річного американського актора і первістком для 27-річної японської художниці.

Як повідомляє Рeople, спільна дитина пари з'явилася на світ 7 вересня у Лос-Анджелесі. "Ніколас і Ріко раді оголосити про народження доньки. Мати та дочка почуваються добре", - сказав виданню представник подружжя.

Фото: Getty Images

Кейдж має двох синів від попередніх шлюбів: 31-річного Вестона і 16-річного Кал-Ела. Про те, що зірка Голлівуду стане багатодітним батьком, було оголошено в січні. Через три місяці актор поділився, що вони з дружиною чекають на дівчинку.

Ніколас не приховував, що неймовірно радий тому, що знову стане татом. "Мої хлопчики виросли, і я скучив за походами в магазин іграшок. Я скучив за співом колискових і гойданням в кріслі-гойдалці. Я з нетерпінням чекаю на можливість повернутися до цього", - говорив він Access Hollywood.

Ніколас та Ріко познайомилися в Японії у 2019 році і з того часу не розлучаються. У лютому 2021-го пара зіграла таємне весілля. Для зірки кіно шлюб із японкою став п'ятим, тоді як його молода обраниця під вінець пішла вперше.

Раніше Кейдж був одружений з Патрицією Аркетт (1995-2001), Лізою Марі Преслі (2002-2004) та Еліс Кім (2004-2016). Четвертий шлюб актора з Ерікою Койке тривав лише чотири дні у 2019 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту