Лайм

Володимир Дантес вирішив продати свою Tesla після скандальних твітів Ілона Маска

Український музикант відреагував на скандал із мільярдером

Засновник Space X та Tesla Ілон Маск, який підтримував Україну з початку вторгнення РФ, написав кілька скандальних твітів, у яких поділився своїм баченням закінчення російсько-української війни. Висловлювання американського мільярдера розчарували українців, а Володимир Дантес навіть вирішив продати свій автомобіль Tesla.

"Після останніх твітів Ілона Маска. Продам свою теслу! Писати в дірект!", - написав український музикант на сторінці у Twitter.

Фото: twitter.com/DantesVo

Фоловери ідею Дантеса назвали провальною.

"Ну і хто тепер її купить після останнього твіту", "Та кому вона зараз потрібна, Вова", "Після останніх твітів Ілона Маска ще доведеться пошукати серед українців, кому вона здалася. Ще й доплатити доведеться", "В Україні не продаси вже" , "Пізно, Володю, пізно... хіба що на металобрухт", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Tesla у Володимира Дантеса з'явилася минулого року. До цього співак їздив на Hyundai Tucson, проте заявляв, що хотів би спробувати поїздити саме на електрокарі.

У квітні музикант розповідав, що віддав свій дорогий автомобіль волонтерам, щоб вони доставляли на ньому гуманітарну допомогу українцям.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, 3 жовтня Ілон Маск у своєму Twitter запропонував кілька варіантів укладання можливого перемир'я з РФ. Він вважає, що Україна має залишитися нейтральною країною та відновити водопостачання до Кримського півострова, а також повторно провести "референдуми", але вже під наглядом ООН. І якщо жителі тимчасово окупованого РФ півострова будуть проти влади Москви, то Росія має піти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину