Лайм

Маша Єфросиніна у стильному вбранні показала найбільші тренди 2022 року: фото

Візьміть собі на замітку та доповніть свій гардероб

Напередодні зими та перших морозів чимало модниць задумалися, якими трендовими фасонами жіночого одягу урізноманітнити чи оновити базовий гардероб. theLime вирішив докладніше розповісти, яким моделям віддає перевагу популярна телеведуча, громадський діяч і блогер Маша Єфросиніна.

Ведуча, як і багато інших українських селебриті, намагається стежити за трендами і часто публікує у соціальній мережі Instagram фото своїх луків як у повсякденному житті, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також: Маша Єфросиніна показала, як носити восени куртку-бомбер модного фасону.

Цього разу Єфросиніна поділилася коротким відео у трендових образах. На першому з них вона постала у стильному луці з деніму, заправивши джинсову сорочку з об'ємною кишенею у джинси кльош. Свій образ вона доповнила бежевими туфлями-човниками на високих підборах.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Також телеведуча приміряла стриманий чорно-білий образ, що складається із широких штанів з високою лінією талії та теплого светра, рукави якого вона закатала, оголивши таким чином найтоншу частину тіла – зап'ястя. Одне з них вона підкреслила золотим браслетом у вигляді ланцюгів.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також: Джамала показала, як носити восени широкі трендові штани карго.

Ще один образ Маші Єфросиніної – у діловому стилі. Вона одягла класичні брюки зі стрілками і блузку кольору запорошеної троянди, яку заправила в штани, підкресливши таким чином лінію талії. Такий лук вона доповнила туфлями-човниками тілесного кольору.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

А на святковий захід можна вирушити у стильному монохромному образі, як у Єфросініної, що складається з чорних костюмних штанів прямого крою та білого жилета. Доповнити такий лук можна непомітними прикрасами, класичними туфлями на високих підборах та маленькою сумкою.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Також телеведуча приміряла стильний повсякденний лук з укороченими джинсами насиченого синього відтінку та зеленою блузою з коміром-стійком та без рукавів. У такому образі можна вирушити як на вечірку, так і на ділову зустріч, якщо доповнити його масивним піджаком.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей