Лайм

Неочікувано: Катя Осадча отримала відзнаку Національної поліції

Телеведуча поділилася важливою новиною

З першого дня повномасштабного вторгнення РФ Катя Осадча в рамках свого проекту "Знайти своїх" допомагає українцям з пошуком зниклих на війні рідних, а також осиротілим дітям. За активну волонтерську діяльність телеведуча отримала відзнаку від Нацполіції, яка допомагає їй у цій добрій справі.

Ведуча "Світського життя" розповіла в Instagram, що напередодні вона зустрілася з першим заступником начальника Головного слідчого управління Національної поліції України Сергієм Пантелєєвим, щоб обговорити подальшу співпрацю. Наприкінці зустрічі вона неочікувано отримала важливу нагороду.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Сьогодні мали плідну зустріч із МВС України. Дякую Сергію Пантелєєву за чітку співрацю, швидке реагування, нові підходи до пошуку. Сьогодні розробили ще кілька шляхів ще щільнішої взаємодії, будемо впроваджувати. А наприкінці зустрічі, неочікувано отримала відзнаку від Національної поліції. Мені надзвичайно приємно", - повідомила Катерина 23 листопада, коли Росія завдала по Україні чергового масованого ракетного удару.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: 7 хвилин від мого будинку: Анатолій Анатоліч показав наслідки обстрілу Вишгорода

Осадча висловила співчуття пораненим та сім'ям загиблих після підступного нападу терориста.

"Нас хочуть зламати, змусити зневіритися, опустити руки... Щоб ми не працювали, полишили справи і впали у відчай. Ще не зрозуміло, що не вийде?, - зазначила телеведуча. - Ми не здамося, ми будемо працювати, відновлювати, шукати, нас не зупинити. Ми будемо мститися до кінця наших днів".

У перші дні російського вторгнення Катерина Осадча створила телеграм-канал "Пошук зниклих", який нині масштабувався у соціальний проект під назвою "Знайти своїх". Проект діє за підтримки Національної поліції та Національного інформаційного бюро (Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України) та займається пошуком лише цивільних осіб.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Спочатку до мене в соцмережі почали надходити повідомлення про зниклих людей, і вже за кілька днів їх стало так багато, що я зрозуміла: потрібен окремий інформаційний канал, де повідомлення про зниклих не губилися б серед іншої інформації. Серед таких повідомлень, зокрема, було повідомлення про хлопчика, який розшукував рідних. Він опинився один у Хмельницькому і знав лише своє ім'я та ім'я батьків. Тоді мені стало зрозуміло, що таких історій буде тисячі, і щоб допомогти, потрібна єдина база", - розповідала телеведуча про свій проект.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео