Лайм

Зірка Marvel Джеремі Реннер прийшов до тями після аварії і показав фото в лікарняному ліжку

Також з'ясувалися нові деталі ДТП

Американський актор Джеремі Реннер, який потрапив в аварію під час прибирання снігу, прийшов до тями після операції. Зірка навіть оприлюднив у соціальних мережах фото з лікарні та розповів про самопочуття.

В підписі до кадру зірка "Месників" зазначив, що "почувається погано, щоб щось писати", але він "хотів би послати всім любов". На опублікованому в Instagram знімку Реннер позував з трубками у носі та з численними синяками на обличчі.

Фото: instagram.com/jeremyrenner

За даними поліції округу Вашо (штат Невада, США), Реннера було збито власним снігоприбирачем у день Нового року. Шериф Дарін Балаам розповів про "трагічний нещасний випадок" на пресконференції у вівторок. Після сильних снігопадів у гірському районі поблизу озера Тахо один із членів родини Реннера застряг у машині на приватній дорозі. Актор використав свою машину для прибирання снігу, щоб звільнити автомобіль. Потім він вийшов із машини, але важка техніка знову почала рух. Коли знаменитість намагався знову сісти на місце водія, сталася аварія, сказав Балаам. Розслідування ще продовжується, передає видання Variety.

Читайте на тему: Дякую Всесвіту, що живий: MELOVIN потрапив у ДТП і показав наслідки.

Фото: Getty Images

Реннера привезли до найближчої клініки на гелікоптері. Він отримав тупу травму в області грудної клітки, а також ортопедичні травми. Про це повідомила його прессекретар. Стан актора охарактеризували як "критичний, але стабільний". Він знаходиться в реанімації після операції.

Нагадаємо, Джеремі Реннер - дворазовий номінант премії "Оскар", грав у фільмах "Місія нездійсненна: Протокол Фантом", "Еволюція Борна", виконує роль Соколиного ока у кінематографічному всесвіті Marvel.

  • Відомий американський ралійний гонщик і шоумен Кен Блок розбився на смерть на снігоході у штаті Юта. Детальніше про аварію та життя чоловіка - читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання