Лайм

Мадонна зустрічається з красенем-боксером, який молодший за неї на 35 років - ЗМІ

Інсайдери повідомили про новий роман зірки

Після розставання зі своїм 23-річним бойфрендом-моделлю Ендрю Дарнеллом Мадонна недовго залишалася сама. Daily Mail пише, що 64-річна співачка зараз зустрічається з 29-річним боксером Джошем Поппером. За словами інсайдерів таблоїду, він тренує одного з її дітей у Нью-Йорку.

Фото: Instagram

На початку лютого Мадонна опублікувала в Instagram знімок із боксером, хоча незабаром його видалила. На фото вона торкається губами до плеча Поппера і стискає його м'язисту татуйовану руку. Джош також поділився фотографією з Мадонною у своєму особистому блозі. На ній він стоїть біля боксерського рингу разом із поп-зіркою та своїми друзями.

Читайте також: Набряк після операції спав: Мадонна показала, як змінилося її обличчя після пластики.

Джерела повідомили Daily Mail, що у Мадонни та Поппера дійсно зав'язалися романтичні стосунки, коли він навчав боксувати одного із шести її дітей. Коли журналісти запитали у Поппера про стосунки з Мадонною, він відмовився підтвердити або спростувати роман.

Відомо, що зріст Джоша Поппера становить 195 см, а вага – 109 кг. Перш ніж відкрити свій зал, він працював страховим агентом, а також пробував себе в кіно. У 2021 році він знявся в серіалі "Літній будиночок".

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ