Лайм

Небезпечний стан: Андрій Данилко серйозно захворів під час європейського турне

У артиста розвинулося ускладнення ларингіту

Андрію Данилку довелося перенести концерт у Таллінні через серйозну хворобу. Команда артиста повідомила естонському виданню Limon, що у нього розвинулося ускладнення ларингіту, яке потребує тривалого лікування та мовчання.

"У Андрія Данилка на тлі ларингіту стався крововилив у голосову зв'язку. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та повного голосового спокою протягом кількох тижнів", - йдеться у заяві.

Читайте також: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Фото: instagram.com/v_serduchka/

Раніше у лютому команда Андрія Данилка вперше повідомила про його хворобу. Виступ у Наполі (Італія) опинився під загрозою зриву через ларингіт.

"Концерт міг не відбутися через ларингіт, відсутність голосу і температури у Андрія. Але завдяки вашій підтримці та чудовому лікарю він став одним із найспекотніших", - повідомили менеджери.

Тепер лікарі порадили виконавцю серйозно поставитися до лікування, тому європейське турне Сердючки перенесли на два місяці. Усі квитки на концерти залишаються актуальними, а нові дати менеджмент має оголосити 3 березня.

Новини партнерів

Читайте також

Оперному співаку з України, який має громадянство РФ та підтримує війну, оголосили про підозру

Український оперний співак Василь Герелло підтримує війну в Україні, живе в Росії і має громадянство РФ - артисту оголосили про підозру

Мій Чернігів: Наталка Денисенко відреагувала на ракетний обстріл рідного міста

Українська акторка Наталка Денисенко, яка родом з Чернігова, розповіла, що у день ракетного удару 17 квітня у місті знаходився її син та батьки

Журнал Time назвав найвпливовішими жінками 2024 року дружину Навального та співачку Дуа Ліпу

Юлія Навальна та Дуа Ліпа потрапили до списку 100 найвпливовіших людей від журналу Time - росіянка очолила категорію Лідери