Лайм

Лана Дель Рей виходить заміж: що відомо про коханого співачки

Перші чутки про заручини з'явилися на початку березня

Відома американська виконавиця Лана Дель Рей заручилася зі своїм бойфрендом. Ним виявився музикант Еван Вінікер, з яким артистка почала зустрічатися лише кілька місяців тому.

Видання Billboard повідомляє, що закохані доволі рідко з'являються на людях разом, оскільки хочуть зберегти своє особисте життя подалі від чужих очей. Також в джерелі зазначається, що Вінікер допомагав зірці у записі її нової платівки.

Фото: instagram.com/lanadelreybr

37-річну Лану та її 40-річного обранця помітили разом минулого року на фестивалі Malibu Chili Cook-Off. Перші чутки про майбутні заручини знаменитості з'явилися в березні: під час церемонії Billboard Women In Music Awards. Тоді на руці жінки помітили каблучку з діамантом.

Читайте також: "Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко вийшла заміж та показала розкішний весільний букет.

Відомо, що Еван Вінікер займається не лише музичною кар'єрою. Також він є керуючим партнером агентства з підбору талантів Range Media і часто спілкується з виконавцями. Сама Лана про заручини поки вирішила ніяк не висловлюватися.

Нагадаємо, для Лани Дель Рей ці заручини вже є не першими. Раніше вона планувала весілля з кантрі-артистом Клейтоном Джонсоном. Колишня пара познайомилася у 2020 році у додатку для знайомств. Того ж року Клейтон освідчився Лані, проте до весілля справа так і дійшла.

Еван ВінікерФото: instagram.com/evanwiniker

У 2014 році зірка була заручена зі співаком Баррі Джеймсом О'Ніллом. Однак цьому весіллю також не судилося статися.

Лана Дель Рей - американська співачка й авторка пісень. Шестиразова номінантка премії "Греммі", лауреатка Brit Awards, MTV Europe Music Awards, Satellite, "Золотого глобуса", Gaffa. Її музика не раз була відзначена критиками за кінематографічний стиль, меланхолію, а також за посилання на американську поп-культуру 1950-х та 1960-х років.

Фото: instagram.com/lanadelreybr

Під час повномасштабного вторгнення РФ у Україну підтримала нашу країну, опублікувавши два пости в своєму Instagram - березневу обкладинку журналу Time з зображенням розгорнутого 45-метрового полотна із фотографією п'ятирічної дівчинки біля будівлі Львівського національного академічного театру опери та балету та відеозвернення Володимира Зеленського під час 64-ої премії "Греммі". 18 червня 2022 року вона оприлюднила ще один пост, підписавши його "Day 114 of the war".

  • Ще одна королівська пара переїде до США після скандалу. Дізнайтесь, про кого йде мова.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На концерті Пивоварова вперше заспівала наживо загадкова співачка Klavdia Petrivna

Український співак Артем Пивоваров на концерті у Києві представив дуетну пісню із загадковою співачкою під псевдонімом Klavdia Petrivna

MELOVIN вперше розповів про загибель сестри через ракетну атаку на Одесу

MELOVIN зізнався, що росіяни вбили його сестру - рідна людина співака загинула внаслідок ракетного удару по Одесі 15 березня

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс