Лайм

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Артистка прокоментувала скандал

Українська акторка Леся Самаєва висловилася про знаменитостей, які підтримали суспільний хейт у бік Юрія Горбунова, який потрапив у скандал через зйомки серіалу за державні кошти.

В інтерв'ю OBOZ.UA зірка "Скаженого весілля" заявила, що колеги актора і продюсера "накинулися" на нього і стали "забивати камінням", не розібравшись у ситуації.

Читайте також: Примітив і деградація: Коля Сєрга висловився про скандал із серіалом Горбунова.

Фото: instagram.com/lesia_samaieva

"Мені здається, що жахливо, коли люди можуть так люто накинутися. І скільки колег Юри, не розібравшись, підтримали це. Чомусь ніхто навіть не телефонував напряму і не запитував: а це дійсно так? Сценарій про Поворознюка? Не перевіривши фактів, не розібравшись, люди зграєю кинулися нищити свого", - сказала вона.

Самаєва також нагадала, що Горбунов був одним з небагатьох публічних людей, які ще задовго до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну розмовляли українською і робили її популярною, в той час "коли всі навкруг щебетали московською мовою".

"Кажуть, будь-яка новина живе три дні і про неї забувають. Але той хейт, який лився на Горбунова, продовжувався і продовжувався. Кожен день думала: ну, коли вже це закінчиться? Ні, не переставали роздмухувати! Крім жаху і сорому, я тоді не відчувала нічого. І ще незахищеність. Бо коли ставиш себе на місце людини, яка опинилася в такому становищі, розумієш, яке це жахіття: вчора обожнювали, а сьогодні – забивають камінням", - зауважила акторка.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, у липні 2023 року Юрій Горбунов та його студія "Прототип Продакшн" потрапили у скандал через державне фінансування комедійного серіалу "СМТ Інгулець". Українців обурило, що 33 млн. гривень підуть на зйомку 24 серій кінопродукту в період повномасштабної війни. Бурхлива суспільна реакція призвела до того, що вже за кілька днів продюсер відмовився від держкоштів і заявив, що планує зняти його на приватні кошти.

Раніше на захист Юрія Горбунова стала українська актриса та телеведуча Даша Трегубова.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною