Лайм

Вперше в Україні: Терен прокоментував рішення оголосити його ім'я до старту "Холостяка"

Чоловік також висловив свої очікування

"Холостяком" 13 сезону став ветеран Олександр Терен Будько, і це вперше за всю історію проекту, коли ім'я головного героя оголосили ще до його старту. Українець прокоментував таку ситуацію та пояснив, чому цей момент є вкрай важливим.

"Мене радує момент, що СТБ оголосили моє ім'я до початку сезону. Це вперше в Україні чи в світі, я не знаю, але точно в Україні. Я щиро сподіваюсь, що дівчата, які вже подають свої анкети, знають, куди вони йдуть, знають мою життєву позицію, бачать, як я себе транслюю, і вони будуть іти до мене як до людини, з якою, напевно, вони б хотіли зв'язати своє життя. Це ж про це проект", - сказав чоловік в інтерв'ю Еммі Антонюк для її YouTube проекту "Це ніхто не буде дивитись".

Читайте також: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Мені це сподобалось. Якби не цей фактор, можливо, можна було б ще сумніватись у щирості чиїхось почуттів. Але, враховуючи висвітлення персони, мені здається, логічно, коли люди йдуть на персону", - додав він.

Окрім того, під час розмови з інтерв'юеркою військовослужбовець, який втратив ноги на війні, зізнався, що щиро вірить у те, що може закохатися на реаліті: "Швидше так, ніж ні… Бо, знову ж таки, проект про стосунки, про пошук своєї другої половинки".

"Що про українське сьогодні суспільство говорить те, що Олександр Терен – Холостяк?" - також поцікавилася у Олександра Антонюк.

Читайте на тему: Ветеран Олександр Терен розповів, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Говорить про те, що воно, напевно, готове або на межі готовності сприймати людей з інвалідністю, ветеранів, військових. Це надважливо, тому що, як показує практика попередніх років, ні ветерани, ні військові не почували себе повноцінними членами суспільства, яких люди хочуть і можуть бачити, - відповів Олександр. - Як ми знаємо, люди з інвалідністю майже не можуть жити нормальним життям у нашій країні, тому що для них нічого не пристосовано.

Дуже багато ветеранів розчаровуються в цивільному суспільстві. Цивільні не хочуть нічого робити для того, щоб вони себе знайшли. Так, є виключення звичайно, але велика частина намагається не помічати. Це дуже важливо, що це трапилось. Що я можу репрезентувати людей-військових чи ветеранів".

Нагадаємо, після оголошення імені нового "Холостяка" СТБ повідомили про рекордну кількість анкет. За їх словами, за першу добу надійшло більше 500 заявок. Прем'єра романтичного шоу, як зазначалося раніше, запланована на цю осінь.

  • Влітку минулого року Терен станцював хореографію Емми Евелін в рамках благодійного заходу у США. Подивіться, як це було.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також