Лайм

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Боксер показав фото зі Снуп Доггом

Американський репер Snoop Dogg (Снуп Догг) підтримав Олександра Усика, який у травні цього року став чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. Український спортсмен відреагував на підтримку всесвітньо відомого музиканта і сказав, що вона для нього дуже цінна.

В Instagram-"сторіз" Усик опублікував фото зі Снуп Доггом, де обидва зображені з однаковими масивними підвісками. "Снуп Догг. Дякую, брате, я ціную це", - підписав знімок професійний боксер.

Читайте також: Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою.

Фото: instagram.com/usykaa

Варто зазначити, що раніше американський репер з'явився на публіці з прикрасою у вигляді соняшника Peace for Ukraine Necklace ("Намисто Світ для України"). Патріотичну підвіску розробив український дизайнер Андрій Хромченко спільно з каліфорнійським брендом King Ice.

"Соняшник - це символ стійкості та надії українців, - йдеться в описі на сайті бренду. - Кожна пелюстка прикраси індивідуально відлита з дорогоцінного каміння, а синя пелюстка символізує український прапор".

Фото: instagram.com/kingice

Нагадаємо, поєдинок між Усиком і Тайсоном, в якому український спортсмен здобув перемогу, відбувся 18 травня. 26 червня стало відомо, що боксер відмовився від пояса IBF, залишивши його вакантним для бою британців Джошуа і Дюбуа. Поєдинок між ними відбудеться 21 вересня.

"Усім привіт! Ентоні та Даніель, слухайте. Я знаю, пояс IBF важливий для вас. Назвемо це моїм подарунком на 21 вересня. Слава Богу за все. Слава Україні!", - заявив Усик у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/usykaa

Раніше дружина Олександра Усика Катерина поділилася у мережі новими фото з їхньою 4-місячною донькою Марією.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Віталій Салій повідомив про розлучення з дружиною-росіянкою

Український актор Віталій Салій і російська акторка Ганна Ареф'єва розлучилися після 10 років подружнього життя

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить