Лайм

У Києві пройде фестиваль імпровізації і медитації "Ім'я"

18-20 вересня фестиваль відбудеться в резиденції "Сухолуччя"

Опен ейри відмінили. За кордон майже нікуди не пускають. Хіба на таке літо ми заслуговвали?! Насправді, це літо нам дароване, щоб переусвідомити багато важливих речей. Серед інструментів людства для зміни способу мислення одними з найбільш безпечних та ефективних є імпровізація та медитація. Не дивно, що саме у такий переломний для всіх нас момент з’явилася перша в історії України, а може й світу, спроба поєднати ці два напрямки – фестиваль імпровізації та медитації «ІМ’Я».

Назва «ІМ’Я» так і розшифровується: «Імпровізація. Медитація. Я». Ідея триєдинства – це ключова формула для багатьох процесів у світі. В тому числі шлях гармонійного розвитку особистості: фізичний, інтелектуальний та духовний ріст. Саме це і відбуватиметься 4 дні поспіль, з 18 по 20 вересня у Києві.

Програма буде значно відрізнятись від всього, що ми досі уявляли під словом «фестиваль». Театральна, комедійна, танцювальна, вокальна та музична імпровізація, різноманітні майстер-класи з медитації, йоги та масажу, духовні та дихальні практики, психологічні тренінги, акторська майстерність, трансформаційні ігри... Тут буде зібрано все, щоб кожен гість фестивалю поїхав звідси іншою людиною. А хіба не для цього ми зараз переживаємо такі переломні для всього людства часи? І цей процес не завершиться 20-го вересня. Організатори повідомляють, що це перший захід, який покладе початок серії потужних фестивалів, що будуть об'єднувати прогресивних людей.

Важливо, що тут можна відпочити всією родиною. Для дітей та підлітків буде спеціальна зона «ІМ'Я Діти» з майстер-класами від педагогів дитячої театральної студії «Чорний Квадратик». Вони вже багато років об'єднують в своїх методиках імпровізацію і медитацію.

На головній сцені відбуватимуться виступи музикантів, імпровізаційних команд та інших жанрів перформативного мистецтва. Відкривати фестиваль буде зірковий гурт «Антитіла». А одним з партнерів буде найбільш аншлаговий та гастролюючий театр України – «Чорний квадрат».

Екологічність по відношенню до оточуючого середовища та людей буде виражена на фестивалі здорового і усвідомленого життя «ІМ’Я» у всьому: в ідеології, підборі майстрів, роботі організаторів та волонтерів, локації, поселенні, харчуванні. І звичайно у правилах: на фестивалі заборонені алкоголь та будь-які наркотичні речовини.

Українці, які піклуються власним емоційним та фізичним станом, проведуть чотири дні в комфортній зеленій локації міста – ВДНГ.

Організатори потурбувались і про безпеку для здоров’я та врахували усі правила дотримання карантину. Кожен учасник на вході отримає брендовану захисну маску, по всій території фестивалю буде розміщено дезінфектори і кожного учасника буде проінформовано про техніку безпеки, шляхом підписання згоди про техніку безпеки, згідно постанови Кабінету Міністрів про карантинні міри на території України.

Врятувати втомлений карантином розум, перезавантажити емоційний апарат, відкрити нові можливості свого тіла – саме задля цього народився фестиваль для всієї родини «ІМ’Я». Радимо не пропустити цю можливість.

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai