Лайм

Колись популярний манікюр знову в тренді: 10 свіжих ідей для цього літа

Френч може постати в абсолютно неймовірних рішеннях

Французький манікюр або, як ми частіше говоримо, френч, знову в строю сучасних трендів. Такий дизайн нігтів робить ручки витонченими і акуратними, а образ - більш жіночним.

Френч дуже полюбився модницям, так як він універсальний і здатний виручити в будь-якій ситуації, як чорна маленька сукня Коко Шанель. У 2019 актуальний як традиційний французький манікюр, так і френч в сучасному виконанні. The Lime зібрав для вас 10 свіжих ідей манікюру на літо, які можна без побоювання виконувати на різній формі і довжині пластини.

Цього літа французький манікюр придбав різнопланові забарвлення і стилі. Різнобарвний френч стане відмінним варіантом для літнього відпочинку. Такий дизайн зробить ваш образ більш грайливим, яскравим і незабутнім.

А якщо бажаєте свята на нігтях - додайте стразики або блискітки. Кількох камінчиків буде досить, щоб додати вашому образу вишуканості.

Не покидає топових позицій цього літа класичний френч з білої "посмішкою". Стильно буде виглядати на руках манікюр, виконаний в ніжно-рожевій або вершкової палітрі.

Французький манікюр 2019 може бути ніжним і романтичним, яскравим і загадковим, а також грайливим і святковим. Вибирайте той дизайн, який до душі саме вам.

  • Раніше The Lime підготував для вас тест, за допомогою якого ви зможете підібрати свій ідеальний манікюр. Тест складається всього з декількох питань і забере не більше п'яти хвилин.
  • А також зібрав для вас кілька модних ідей нігтьового дизайну, які легко повторити в домашніх умовах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами